Ring for at bestille tid 31 39 22 86

LK Hairline – Permanent makeup i Roskilde

Permanent makeup er den perfekte løsning for dig, der er træt af at bruge tid om morgenen foran spejlet, gerne vil kunne bade bekymringsfrit og generelt bare vil føle dig smuk døgnet rundt. Hos LK Hairline udfører vi permanent makeup i Roskilde til både læber, bryn og som eyeliner. Vi har en kæmpe passion for at give dig nøjagtig det, du går og drømmer om.

Vi oplever ofte, at vores kunder har haft en del overvejelser omkring behandlingen. Derfor er det også helt naturligt, hvis du har en masse spørgsmål inden du tager den endelige beslutning. Du er mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 31 39 22 86 eller booke en tid til første konsultation gennem vores online bookingsystem. Ved konsultationen får vi os en snak, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål du end måtte have. Det vigtigste for os er, at du føler dig 100 % tryg ved behandlingen. 

Permanent makeup til bryn 

Bryn er vigtige for symmetrien i ansigtet. Desværre er det langt fra alle, der fra naturens side har flotte og fyldige bryn – men det kan der heldigvis laves om på. I klinikken bruger vi metoden fra purebeau. Teknikken er en af de mest anerkendte indenfor permanent makeup. Vi kan simulere selv de fineste små brynhår, der sikrer dig et symmetrisk og harmonisk resultat, der på den lange bane sparer dig mange timer foran spejlet.

permanent makeup roskilde
permanent makeup til læberne

Permanent makeup til læberne

Permanent læbemakeup er til dig, der gerne vil give dine læber en naturlig markering med lidt ekstra farve. Behandlingen retter både symmetrien og simulerer læberne fyldigere, så du ikke behøver få foretaget kirurgiske indgreb for at få større læber. 

For os er det vigtigt, at du går fra salonen med et resultat der komplimenterer din naturlige skønhed og træk. Derfor giver vi altid vores ærlige professionelle vurdering, og kan både justere farve og intensitet alt efter, hvordan du ønsker det. 

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 31 39 22 86 og få en snak om, hvad der er den bedste løsning for dig. Vi tager os gerne god tid for at svare på alle dine spørgsmål.

Permanent eyeliner 

Når vi laver permanent eyeliner på dig, er målet at fremhæve dine øjne uden, at det ser kunstigt og falsk ud. Behandlingen er derfor til dig, der gerne vil kunne undlade mascara uden at føle, at du ser træt ud. 

Vi går meget op i at fremhæve dine naturlige træk, da vi mener det er vigtigt, at permanent makeup får dig til at ligne dig selv – bare i en bedre version. Vi tilføjer kun det lille ekstra, der giver din selvtillid et boost.

permanent eyeliner

Derfor skal du vælge salon LK Hairline

Hos LK Hairline er vores ønske, at vi ikke bare skal være din foretrukne behandler til permanent makeup, negle og hår. Vores salon skal være et sted, hvor du ikke er i tvivl om, at du er garanteret en personlig, imødekommende og forstående behandling. Vi sørger altid for, at du føler dig i trygge hænder og taget hånd om. En tid hos os skal være dit frirum til selvforkælelse og dig-tid. 

Vi gør en dyd ud af, at atmosfæren i salonen altid er afslappet og hyggelig. Du skal føle dig hjemme og velkommen uanset hvor mange gange, du har været her. Vil du gerne høre mere om vores behandlinger, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 31 39 22 86.

Inden hver behandling

Det vigtigste for os er, at du går fra salonen med det resultat, du har drømt om. Uanset om du skal have lavet permanent makeup på læberne, brynene eller som eyeliner, lægger vi en prøvemakeup, som du skal godkende. Når makeuppen sidder præcist, som du ønsker, starter vi den permanente behandling og du kan gå fra klinikken med smukke læber, bryn og øjne.  

Hvem kan få lavet permanent makeup?
Alle kan få lavet permanent makeup – kvinder som mænd, unge, ældre og alt derimellem. Vores faste kundekreds består både af yngre kvinder, der ønsker at korrigere deres udseende med blot små ændringer, men også kvinder, der har været igennem et sygdomsforløb og af den årsag, har mistet vipper eller bryn. 

Der behøver kort sagt ikke være nogen anden grund end, at du ønsker at give dit udseende en lille opgradering og fremhæve dine smukke naturlige træk.

Ring i dag og hør mere 

Vil du gerne høre mere om vores behandlinger, hvad end det er permanent makeup, hår eller negle, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 31 39 22 86 eller bestille en tid gennem vores online bookingsystem. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Priser

Purebeau læber

inkl. konsultationsmøde,
bedøvelse og 2 efterfølgende mikropigment behandlinger,
samt starts creme til hjemmebehandling.

Lip liner

fra kr. 3700,00

Lip liner inkl. shading

kr. 4500,00

Purebeau eyeliner

inkl. konsultationsmøde,
bedøvelse og 2 mikropigment behandlinger,
samt start creme til hjemmebehandling.

Halv eyeliner

fra kr. 2700,00

Fuld eyeliner

kr. 3500,00

Purebeau bryn

inkl. konsultationsmøde,
bedøvelse og 2 efterfølgende mikropigment behandlinger,
samt starts creme til hjemmebehandling.

kr. 4000,00

Kontakt

LK Hair line

Find os ved

Dronning Margrethes Vej 8
4000 Roskilde


Åbningstider

Da der næsten altid er nogen i butikken så er vi der fra:

Hverdage: kl. 9:00 - 17:30 *
Lørdag: kl. 8:00 - 13:00 *


* Forbehold for fridage og udvider åbningstider.

* Lotte fri tirsdag.
* Liana & Rikke fri mandag og hver anden lørdag.

Har du brug for en tid?

Book en tid, ved at klikke på knappen nedenfor.