Ring for at bestille tid 31 39 22 86

Salon LK Hairline – Få lavet smukke negle i Roskilde

Trænger du til at forkæle dig selv med en pedicure, manicure eller gelish lakbehandling? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos LK Hairline er vores dygtige negletekniker klar til at give dine hænder, negle og fødder en smuk og holdbar makeover. Vi har et bredt udvalg af både farver, mønstre og lækre behandlinger, så der er masser at vælge imellem.
Vil du høre mere eller bestille en tid, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 31 39 22 86 eller benytte vores online bookingsystem

Manicure – bløde hænder og smukke negle

Vores hænder og negle er hver dag ekstremt udsat, og ældes af den grund hurtigere end resten af kroppen. Derfor kræver de også intens pleje for ikke at blive tørre og rynket. 

Med en manicure, får dine hænder og negle 60 minutters pleje med både formning af negle og neglebånd, håndpeeling, håndmassage og polering af negleplader. For dig betyder det, at du kan gå fra salonen med smukke hænder og følelsen af skønhed og velvære. Vi garanterer dig, at en tid i vores salon i Roskilde, bliver et afslappende frirum, hvor fokus er på dig og dine ønsker.

Behandlingen kan selvfølgelig kombineres med både gelish lak, alm. lak eller fransk manicure. 

Negle Roskilde

Pedicure – oplev den luksuriøse følelse af velplejede fødder

pedicure roskilde

I en travl hverdag hvor det handler om at komme fra A-B, er det som regel vores fødder, der er belastet. Med en pedicure giver du dine fødder en intens omgang blødgørende pleje, der efterlader både hud og negle smukke og velplejet. En tid i stolen hos os er et afbræk fra hverdagen med fokus på forkælelse og velvære, der giver dig fornyet energi. 

Skal du på ferie, til fest eller er det ved at være sommer, lægger vi gerne en smuk forstærkende lak, der giver dig lyst til at vise dine velplejede fødder frem i sommersolen. 

Hvad end du skal have lavet pedicure, manicure eller gelish på hænder eller fødder, sørger vi for en personlig, nærværende og professionel behandling. Du er velkommen til at booke en tid på tlf. 31 39 22 86 eller gennem vores online bookingsystem

Gelish behandling – smukke farver der holder

En behandling med gelish lak er til dig, der ønsker en naturlig længde, men med en farve der holder i længere tid end både alm. neglelak og shellac. Overfladen af en gelish behandling minder om gelénegle, men bliver påført som alm. neglelak. Behandlingen giver dig smukke og feminine negle i op til 4 uger. 

Derudover har vi et utal af forskellige farver og mønstre, så du har mulighed for at eksperimentere med noget nyt, hvis du føler for det.

manicure

Om salonen

I salonen er vi passioneret omkring vores håndværk. Vi elsker tilfredse og glade kunder, og gør derfor vores yderste for, at du altid går glad fra salonen. Vi udfører både hårklip og negle. Salonen er placeret i hjertet af Roskilde, hvilket gør os til et populært sted, for de kunder, der gerne vil samle alle skønhedsbehandlinger ét sted. 

Hos os er kunder ikke bare kunder. Det er sjældent en behandling kun bliver til én, og vi gør derfor altid en stor dyd ud af at lære dine præferencer at kende, så du altid er tryg, når det bliver tid til din næste behandling.

Ring i dag og bestil en tid

Vil du gerne have lavet negle i Roskilde, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 31 39 22 86 eller bruge vores online bookingsystem. Så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.

Priser

OBS. Priserne er under opdatering. De rigtige priser kan derfor ses i vores bookingsystem. 

Basis manicure

Manicure

Lækker manicure m/ formning af negle & neglebånd,
håndpeeling, håndmassage & polering af negleplader.
Varer 60 min. 

kr. 365,00

Basis eller fransk

Lak manicure

Som basis pedicure samt Basecoat, 2 lag lak & topcoat.
Varer 1 time og 15 min.

kr. 475,00

Harmonysoak-off gelish lak negle

Smukke feminine gelish lak negle til en hver lejlighed, hvad enden det må være hverdag, ferie eller fest.
Forstærk og pynt dine negle med gelish lak i alverdens farver. Klassiske som moderne.
Gelish lak har en holdbarhed svarende til ca. 2 - 4 uger. 

Priser fra kr. 299,00

1 helfarve

kr. 299,00

Fransk udgave

kr. 325,00

Med pynt eller mønster

fra kr. 299,00

Basis pedicure

Pedicure

Fodbad + fodpeeling, filling af hård hud, forming af negle & neglebånd
samt fodmassage & afsluttende fodcreme.
Varer 60 min.

kr. 375,00

Basis eller fransk

Lak Pedicure

Som basis manicure samt Basecoat, 2 lag lak & topcoat.
Varer 1 time og 15 min.

kr. 475,00

Kontakt

LK Hair line

Find os ved

Dronning Margrethes Vej 8
4000 Roskilde


Åbningstider

Da der næsten altid er nogen i butikken så er vi der fra:

Hverdage: kl. 9:00 - 17:30 *
Lørdag: kl. 8:00 - 13:00 *


* Forbehold for fridage og udvider åbningstider.

* Lotte fri tirsdag.
* Liana fri mandag.

Har du brug for en tid?

Book en tid, ved at klikke på knappen nedenfor.