Ring for at bestille tid 31 39 22 86

Frisør Roskilde

LK HAIRLINE – DIN FRISØR I ROSKILDE

Er du på udkig efter en frisør i Roskilde, som du fremtidigt kan kalde “din frisør”? Så er du landet det rigtige sted. Hos LK Hairline består størstedelen af vores kunder af en fast kundekreds – og det værner vi om. Din oplevelse og tilfredshed er derfor altid i højsædet når du først har sat dig i frisørstolen.

Vil du bestille en tid, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 31 39 22 86 eller booke online ved at klikke på knappen lige nedenunder

EN FRISØR I ROSKILDE MED FOKUS PÅ HELHEDSOPLEVELSEN

En tur ved frisøren betyder for mange et par timer med selvforkælelse. Hos LK Hairline er vi eksperter i at sørge for, at din frisørtid ikke bare er en tur i stolen. Vi går utrolig meget op i, at når du går ud af døren, går du hjem med en følelse af, at der blevet taget hånd om dig og lyttet til de ønsker, du end måtte have.

SAML DET HELE ÉT STED – VI KAN OGSÅ LAVE DINE BRYN OG NEGLE

Vores salon behøver ikke kun være din frisør i Roskilde. Når du bestiller en tid hos os har du nemlig samtidig mulighed for at få lavet dine negle og bryn. Det betyder, at du kan samle alle selvforkælelses-tider ét sted, og ikke behøver bevæge dig forskellige steder rundt i byen. Det sparer dig for en masse tid og samtidig kan du gå ud af salonen med både nyt hår, bryn og smukke negle.

RING I DAG OG FÅ EN TID HOS EN AF VORES DYGTIGE FRISØRER

Vores dygtige hold af frisører sørger altid for at lytte til dine ønsker og rådgive dig, hvis du er i tvivl om store forandringer. Vores faglige stolthed vil altid skinne igennem, og vi holder dig hellere dét kvarter længere i stolen, for at resultatet bliver præcis som du vil have det.

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 31 39 22 86 eller booke en tid i vores online system lige her. Vi glæder os til at høre fra dig og håber at vi kan blive din frisør i Roskilde.

Læs mere om vores behandlinger herunder

Har du brug for en tid?

Book en tid, ved at klikke på knappen nedenfor.